Contact

Created with Sketch.

U kunt contact opnemen via: info@studioimmersief.nl

Op de pagina's van de projecten vindt u per project de medewerkers.

Studio Immersief 
p/a Marco Polostraat 40-1
1057 WR Amsterdam

ANBI informatie

Created with Sketch.

Stichting Studio Immersief heeft geen winstoogmerk en is p/a gevestigd op de Marco Polostraat 40-1, 1057 WR Amsterdam. De stichting is door de belastingdienst aangemerkt als een culturele ANBI met als. Het RSIN nummer van de stichting is 860937057. De doelstelling van de stichting  is het doen van onderzoek alsmede het bevorderen van kennis op het gebied van (immersief) theater. Dit doel wordt behaald door het informeren via de website en andere sociale media alsmede het initiëren van theater en mediaprojecten, en het tot stand brengen van samenwerkingsverbanden en initiatieven die het Nederlandse (im)materiële erfgoed in leven houdt of de totstandkoming daarvan bevorderd.
 
De bestuurders van de stichting zijn voorzitter René Mons (m), penningmeester Lies Hiele (v) en secretaris Hans Brouwer (m). De bestuurders wordt geen beloning toegekend. De directie en medewerkers van de stichting worden beloond namens de Cao Toneel en Dans 1 januari 2020 – 31 december 2021.

Meer informatie over de stichting vind u in het beleidsplan wat u hier kunt downloaden
Daar de stichting in 2020 opgericht is zal in 2021 een eerste actueel verslag der activiteiten en financieel jaarverslag gepubliceerd worden.

 

Op de hoogte blijven van onze projecten en speeldata? 

Vul het formulier in en we plaatsen je op de contactenlijst.


Sponsors van 
Studio Immersief


Partners van Studio Immersief