Coaching

Word een meesterlijke maker van immersieve ervaringen en dompel jezelf onder in een wereld van creativiteit, productie, fondsenwerving en artistieke inhoud!

Ben jij gepassioneerd over het creëren van onvergetelijke immersieve ervaringen? Wil je je artistieke visie naar nieuwe hoogten tillen en tegelijkertijd een succesvol productieproces en fondsenwervingsstrategie opbouwen? Dan is deze unieke coaching voor immersieve makers precies wat je nodig hebt!

Onze coachingssessies zijn speciaal ontworpen voor makers die hun stempel willen drukken op de wereld van immersieve kunst. Of je nu een ervaren maker bent of aan het begin van je reis staat, onze getalenteerde coaches hebben de expertise en ervaring om jouw vaardigheden naar het volgende niveau te tillen.

Tijdens onze coachingssessies leer je:

  1. Productie-expertise: Ontwikkel een diepgaand begrip van het volledige productieproces voor immersieve ervaringen. Leer hoe je een concept omzet in werkelijkheid, hoe je technologie en kunst naadloos integreert en hoe je de perfecte setting creëert om je publiek te betoveren.
  2. Fondsenwervingstrategieën: Ontdek effectieve fondsenwervingsstrategieën die jouw projecten ondersteunen en je in staat stellen je creatieve visie te verwezenlijken. Leer hoe je investeerders en sponsors aantrekt en strategische partnerschappen opbouwt om je projecten te laten bloeien.
  3. Artistieke innovatie: Laat je inspireren om grenzen te verleggen en unieke, baanbrekende immersieve ervaringen te creëren. Ontdek nieuwe technieken, experimenteer met verschillende kunstvormen en breng jouw artistieke visie tot leven op een manier die mensen raakt en betovert.


Onze coaches zijn ervaren professionals uit de immersieve kunstwereld, die jou niet alleen begeleiden, maar ook fungeren als mentoren en inspirators. Ze bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Kom bij ons en word een visionair in het rijk van immersieve kunst en ervaringen. Neem de leiding over jouw artistieke toekomst en bouw een portfolio van adembenemende projecten die de wereld zullen verbazen!

Meld je vandaag nog aan voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe onze coaching jou kan helpen bij het bereiken van grootsheid in het productieproces, fondsenwerving en artistieke inhoud voor immersieve creaties. Grijp deze kans om jezelf te onderscheiden en een blijvende impact te maken in de opwindende wereld van immersieve kunst!

PS: Wist je dat je via Werktuig PPO 1/3 van de kosten vergoed krijgt? Als je een Amsterdamse instelling bent kun je van de gemeente nog een 1/3 van de kosten vergoeding krijgen. 1/3 van de kosten  betaal je dus zelf.