Wat kunnen we voor jou betekenen?

Stap in de magie van de toekomst: Ontdek hoe onze organisatie instellingen inspireert met gedigitaliseerd erfgoed, gamification en het bereiken van een nieuw publiek.

Benieuwd naar hoe ons immersief theatergezelschap instellingen kan inspireren? Neem vandaag nog contact met ons op en stap in de toekomst van culturele expressie!

inspirerende Workshops

We bieden inspirerende workshops aan andere culturele instellingen om hen te laten kennismaken met onze werkwijze. Leer hoe je gedigitaliseerd erfgoed kunt omarmen, gamification kunt toepassen en een nieuw publiek kunt aantrekken met behulp van ons beproefde model.

co-creatie

We geloven in samenwerking en co-creatie. Laten we de krachten bundelen en samen een unieke en baanbrekende voorstelling ontwikkelen die het beste van jouw cultureel erfgoed combineert met onze immersieve technieken.

advies op maat

Ons team van experts staat klaar om persoonlijk advies te geven en je te begeleiden bij het integreren van gedigitaliseerd erfgoed, gamification en publieksbereik in jouw instelling.

Unieke samenwerkingen

Laten we samenwerken om nieuwe en spannende projecten te creëren die de culturele wereld zullen veranderen. Samen kunnen we verhalen vertellen die blijven hangen, harten raken en het publiek betoveren

Meer de inhoud in?

Coaching


Ben jij gepassioneerd over het creëren van onvergetelijke immersieve ervaringen? Wil je je artistieke visie naar nieuwe hoogten tillen en tegelijkertijd een succesvol productieproces en fondsenwervingsstrategie opbouwen? Dan is deze unieke coaching voor immersieve makers precies wat je nodig hebt! 

digitalisering & gamification

Gamification en gedigitaliseerd erfgoed in de spotlight: Wij geloven dat cultureel erfgoed moet worden gevierd en behouden voor toekomstige generaties. Daarom hebben we gedigitaliseerd erfgoed omarmd en geïntegreerd in onze voorstellingen. Met behulp van geavanceerde technologieën laten we oude kunst, documenten en verhalen herleven in een meeslepende en boeiende setting. 

Inspiratie


Onze werkwijze heeft ons geholpen om een divers en nieuw publiek aan te trekken. We inspireren niet alleen de culturele liefhebbers, maar ook mensen die op zoek zijn naar innovatieve, interactieve en onvergetelijke ervaringen.